Imobispy Kurulumu (Resimli)

Imobispy Kurulumu (Resimli)

Sunduğu özellikler ve satış sonrası desteğiyle kullanıcı sayısını gün geçtikçe artıran İmobiSpy, satış ve kurulum esnasında sağladığı kolaylıklarla da pazardaki payını gittikçe artırmaktadır. Resmi web sitesi üzerinden birkaç dakikada satın alabileceğiniz ImobiSpy'ı aynı şekilde birkaç dakika içerisinde Android işletim sistemini kullanan cep telefonuna kurabilirsiniz.

Aşağıdaki basit ve resimli adımları takip ederek imobispy'ı satın alarak cep telefonunuza birkaç dakika içerisinde kurabilirsiniz.

Imobispy kurulumuna başlamadan önce Imobispy'ı resmi web sitesi üzerinden satın almalısınız. (HEMEN SATIN AL)



Ardından Imobispy'ın satın alma işlemi sırasında belirttiğiniz mail adresine gönderdiği maildeki "Click Here" yazan yere bilgisayar üzerinden tıklıyoruz .



Linke tıklamanızın ardından yukarıdaki gibi açılan sayfadan telefonunuzun işletim sistemini seçip IMEI numarasını giriyoruz ve "Register" butonuna tıklıyoruz. (telefonunuzdan *#06# tuşlayarak IMEI öğrenebilirsiniz.)

Bu işlemleri yaptıktan sonra Imobispy sizin mail adresinize yeni bir mail gönderecek ve bu maili cep telefonundan açmanız gerekmektedir. Gönderilen maildeki indirme linkine tıklayarak Calc_Pro.apk adlı dosyayı telefonumuza indiriyor ve üzerine tıklayarak çalıştırıyor ve kurulumu tamamlıyoruz.



Calc_Pro.apk adlı dosyayı indiriyor ve ardından üzerine tıklıyoruz.


"Package Installer"ı seçip devam ediyoruz.


Yeni gelen sayfada "Install" butonuna tıklayarak devam ediyoruz.


Yükleme sayfası


Yükleme bittikten sonra "Done" diyerek kurulumu tamamlıyoruz.





Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *