Flexispy SMS Komutları

Flexispy SMS Komutları

En popüler cep telefonu dinleme ve takip programı olan "Flexispy"ın kullanıcılarına sunduğu en önemli özelliklerden birisi de uygulamanın yüklü olduğu telefonun SMS ile kontrol edilebiliyor olmasıdır. İstediğiniz yerde istediğiniz zaman uygulamanın yüklü olduğu telefona SMS göndererek Flexispy özelliklerini aktif hale getirebilir ve istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz. Örnek olarak telefona göndereceğiniz mesaj ile Flexispy'ın gizli kamera özelliğini aktif hale getirebilir ve kameradan alınan görüntünün sizin telefonunuza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Ancak Flexispy SMS komut özelliğini kullanabilmeniz için online kontrol paneli üzerinden birkaç ayar yapmanız gerekmektedir. Bu ayarları şu şekilde sıralayabiliriz:



Flexispy Şifreleri Kırma Özelliği

Flexispy'ın en önemli ve müşterilerinin tercih etme sebebi olarak gösterilen özelliklerinden olan "Şifre Kırma özelliği" uygulamanın yüklü olduğu telefondaki tüm kullanıcı adı ve şifrelerini görmenize fırsat tanır. Bu şekilde telefondaki tüm mail ve sosyal medya hesaplarına erişebilir, ayrıca telefonun kilit ekran şifresi ve desenini öğrenebilirsiniz. Bu özellik hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.




Flexispy Whatsapp ve Facebook Takibi

Flexispy uygulamanın yüklü olduğu telefondaki tüm Whatsapp ve Facebook konuşmalarını online kontrol paneli üzerinden sizlere sunar. Sadece Whatsapp ve Facebook değil tüm online mesajlaşma uygulamarını (Line, Viber, Skype, Tango vb.) Flexispy sayesinde takip edebilir ve konuşmaları görebilirsiniz. Bu özellik hakkında detaylı bilgi ve nasıl kullanacağınızı öğrenmek için buraya tıklayınız.


Flexispy Ortam Kaydı Ayarları

Flexispy'ın sizlere sunduğu "dinleme" üzerine olan özelliklerinden biri de ortam kaydıdır. Ortamı canlı olarak dinlemenize imkan sağlayan Flexispy, bu sesleri kaydederek tekrardan online kontrol paneli üzerinden dinlemenize fırsat verir. Bu şekilde işiniz olduğunda dinleyemediğiniz ortamı daha sonra dinleyebilirsiniz.




Flexispy Arama Kaydı Ayarları

Flexispy, uygulamayı yüklediğiniz telefondaki konuşmaları canlı olarak dinletmenin yanı sıra bu konuşmaları kaydederek daha sonra dinlemeniz için kaydederek online kontrol paneli üzerinden sizlere sunar. Fakat bu özelliği kullanabilmeniz için aşağıdaki adımları takip ederek birkaç ayar yapmanız gerekmektedir. Ardından Flexispy arama kaydı özelliğini sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.








Flexispy Fotoğraf ve Video Ayarları

Flexispy gelişmiş özellikleri sayesinde cep telefonundan çekilen fotoğraf ve videolarıda online kontrol paneli üzerinden size sunar. Kontrol paneli üzerinden yapacağınız birkaç ayarla Flexispy'ın bu özelliğini aktif hale getirebilirsiniz. Bu özelliği aktif hale getirmenizin ardından isterseniz görüntüleri panelinizde saklayabilir, isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Özelliği aktif hale getirmek için; kontrol panelinizde yer alan "Photo Control" ve "Video Control" kısımlarını "ON" konumuna getirmeniz yeterli olacaktır.


Flexispy GPS Takip ve Konum Tespiti

Flexispy'ın bir diğer önemli özelliği ise yazılımın yüklü olduğu telefonun size nerede olduğunu bildiren "Konum Takip" özelliğidir. Flexispy'ın en çok kullanılan özelliklerinden biri olan GPS takip özelliğini kontrol paneliniz üzerinden yapacağınız birkaç ayarla kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz SMS komutlarıyla isterseniz kontrol paneliniz aracılığıyla cihazın nerede olduğunu öğrenmek için; kontrol paneliniz üzerinden "Location Control" kısmını "ON" konumuna getirmeniz yeterli olacaktır.





Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *