Flexispy Android Kurulumu (Resimli)

Flexispy Android Kurulumu (Resimli)

Dünyada en çok tercih edilen cep telefonun casus yazılımı olan Flexispy'ı maksimum 5 dakika içerisinde cep telefonunuza kurabilir ve rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Basit bir şekilde yapabileceğiniz kurulumun detaylarını yazının devamında yer alan resimli adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

Flexispy'ı satın almanızın ardından size gönderilen kullanıcı adı ve parolayla online kontrol paneline giriş yaparak işleme başlıyoruz. Aşağıdaki açılan sayfadan "Android"i seçerek kurulum işlemine başlıyoruz.

Kurulum Sihirbazı


Size email yoluyla gönderilen indirme linkini telefon tarayıcısıyla açıyoruz ve işleme devam ediyoruz.


Cep telefonuna indirilen .apk uzantılı dosyayı seçiyoruz ve sonraki adıma geçiyoruz.


Yeni açılan sayfada "Install" butonuna tıklıyoruz.


Bu adımları tamamladıktan sonra karşımıza yukarıdaki gibi bir sayfa çıkıyor ve "Open"a tıklayarak uygulamayı açıyoruz.


Uygulamanın açılmasının ardından karşımıza yukarıdaki gibi bir sayfa çıkıyor ve "Restart Now" diyerek telefonu yeniden başlatıyoruz.


Telefonu yeniden başlatmamızın ardından karşımıza yukarıdaki gibi bir sayfa çıkıyor ve çıkan boş alana "Aktivasyon Kodu"nu girerek sonraki adıma geçiyoruz.


Kurulumda son olarak karşımıza çıkan yukarıdaki ekranda "Yes" dersek program telefonda görünür; "No" dersek görünmez şekilde çalışacak ve hiçbir şekilde uygulamanın çalıştığı farkedilmeyecektir. 


Telefondaki kurulumu tamamlamamızın ardından tekrardan Flexispy online kontrol panelimize giriş yapıyoruz ve açılan yukarıdaki sayfada "Next" diyerek kurulumu tamamlıyoruz. 




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *